De Tandartsengroep
pexels-andrea-piacquadio-3779705-min Scroll

Toonaangevend in de Nederlandse mondzorg

Website

https://detandartsengroep.nl

Partner sinds

2018

Hoofdkantoor

Amsterdam

Sector

Gezondheidszorg

De Tandartsengroep (DTG of DDG) is een toonaangevende platformorganisatie in de Nederlandse mondzorgsector geworden dankzij een actieve buy-and-build strategie. De groep is gebouwd volgens een hub-and-spoke-model en bestaat uit een aantal hoogwaardige tandartspraktijken die worden aangestuurd door tandarts-ondernemers.

De ondernemers binnen de groep opereren grotendeels zelfstandig in de eigen regio, en profiteren tegelijk van gecentraliseerde ondersteunende diensten. Zo zijn business development, financiële administratie, financiering, HRM, marketing en gegevensanalyse grotendeels centraal binnen de groep belegd.

Binnen de Tandartsengroep ligt de focus op preventieve zorg, het realiseren van een one-stop-shop behandelmodel en het in-house aanbieden en ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Met dit model is de Tandartsengroep bijzonder goed gepositioneerd om de beste gezondheidszorg aan patiënten te leveren.

16

Investeringen

Robert Verwoerd

Partner

Niels de Jong

Partner

Derk Mulder

Investment Manager

testing

Alexander Tolmeijer

Adviseur, tandarts en voormalig vice-voorzitter KNMT

Met HC partners is de samenwerking anders dan een investeerder bij een keten. Mijn ervaring is dat ze duidelijk, deskundig en echt betrokken zijn.

Daarbij gaat het niet alleen om de investering en het rendement, maar ook om de zorg zelf en de kwaliteit daarvan. Dat heb ik de afgelopen jaren ervaren bij beslissingen rondom overnames, verbouwingen en nieuwe initiatieven. De kwaliteit en de filosofie moeten goed zijn, pas dan heeft het ook voor HC partners zin om samen te werken. Met alle financiële trajecten die nu eenmaal horen bij een grotere groep komt hun deskundigheid en professionaliteit iedere keer weer duidelijk naar voren. Het zijn prettige mensen met als uitgangspunt: problemen lossen we samen op.