Sansidor
Sansidor-foto-v1-scaled-e1704186222820-min Scroll

Dynamische netwerkorganisatie in de TIC-markt

Sansidor logo

Website

https://sansidor.com

Partner sinds

2017

Sector

TIC

Hoofdkantoor

Woerden

Sansidor is een krachtig en dynamisch netwerk van professionals op het gebied van testen, inspectie en certificatie. Samen bouwen we in Nederland en daarbuiten aan veilige en gezonde omgevingen. We houden ons bezig met water- en luchtkwaliteit, infectiepreventie, elektra en thermografie, gebouwinspecties en SCIOS- keuringen.

Sansidor is sinds de oprichting in 2018 uitgegroeid tot een volwassen organisatie, dankzij een succesvolle buy-and-build strategie. Daarmee worden doorlopend nieuwe, succesvolle leden aan de groep toegevoegd. Elk van de leden blijft een eigen focus houden, maar profiteert toch van de centrale diensten en de kracht van de groep. HC Partners investeert in innovatie en professionalisatie samen met de ondernemers in de groep. Tegelijk kunnen we vanuit verschillende disciplines een breed scala aan diensten aanbieden. We zijn groot en klein tegelijk.

16

Investeringen

Betrokken teamleden

Robert Verwoerd

Partner

Erik de Boer

Partner

Derk Mulder

Investment Manager

Max Coenen

Analyst

testing

Udo Waltman

CEO Sansidor

De samenwerking met HC Partners is praktisch, intensief en absoluut aanvullend. De kennis van allerlei inspecties en controles in gebouwen ligt besloten in de onderliggende bedrijven.

HC Partners voegt daar aan toe toe brede marktkennis, ervaringen in het proces van acquireren van bedrijven en de financiering. De rol van aandeelhouder en toezichthouder wordt feilloos afgewisseld. Daarnaast fungeert HC Partners als sparringpartner bij allerhande (strategische) beslissingen en keuzes.