Sansidor

Selectieve buy-and-build in de gefragmenteerde TIC markt.

WEBSITE

PARTNER SINDS

2017

SECTOR

TIC

HOOFDKANTOOR 

Woerden 

Jong én toch zeer ervaren: Sansidor is het nieuwe TIC-bedrijf (Testen, Inspectie en Certificatie) dat het net even anders doet. Vanzelfsprekend zijn ook de adviezen, inspecties, audits en analyses betrouwbaar, onafhankelijk en op tijd. Wat ons ‘anders’ maakt? We zijn ‘groot’ en ‘klein’ tegelijk.
Binnen onze netwerkorganisatie spelen we kort op de bal, maar dat doen we wél met de trefzekerheid van een groot netwerk achter ons. We bouwen in Nederland en daarbuiten aan veilige en gezonde omgevingen. Trouwens, onze dienstverlening wordt er met de dag boeiender op. Via onze succesvolle Buy & Build. Together.-strategie voegen we steeds meer ijzersterke merken aan Sansidor toe. Sansidor is een krachtig en dynamisch netwerk van professionals op het gebied van water, lucht, infectiepreventie, elektra/thermografie, gebouwinspecties en SCIOS keuringen. 

Resultaten in cijfers

01.

0
Investeringen

02.

0
TIC segmenten

03.

0
Merken

04.

0
Medewerkers
Betrokken teamleden
CEO Sansidor
Udo Waltman

De samenwerking met HC Partners is praktisch, intensief en absoluut aanvullend. De kennis van allerlei inspecties en controles in gebouwen ligt besloten in de onderliggende bedrijven. HC Partners voegt daar aan toe toe brede marktkennis, ervaringen in het proces van acquireren van bedrijven en de financiering. De rol van aandeelhouder en toezichthouder wordt feilloos afgewisseld. Daarnaast fungeert HC Partners als sparringpartner bij allerhande (strategische) beslissingen en keuzes.

Management Gijsen BCO (Sansidor)
Henk Gijsen & Mark Ruijs

Het traject waarbij Mark en ik ons bedrijf verkochten aan het TIC platform Sansidor was natuurlijk intensief en “spannend”. De eerste gesprekken in aanwezigheid van HC Partners voelden direct goed en gedurende het proces werd steeds duidijker dat de beloftes aan de voorkant ook in het proces tot uiting kwamen. Snel schakelen, open & eerlijke communicatie en vooral dat doen wat nodig, is typerend over onze ervaringen gedurende het verkoop en het due diligence-traject. Na de overname is snel een samenwerking ontstaan waarbij de uitvoering echt in het bedrijf is gebleven en vanuit Sansidor en HC Partners vooral ondersteuning is gekomen waar we dat nodig hadden en zijn we gaan zoeken naar kansen binnen de groep.