Ervaren, ondernemend en nuchter

WIE WIJ ZIJN

Bij HC Partners waarderen we onze mensen. We hebben een high-performance cultuur waarbij ondernemerschap, proactiviteit, ownership en plezier hoog in het vaandel staan. We steken de handen graag uit de mouwen om het werk gedaan te krijgen en werken samen op een transparante en niet hiërarchische manier. Openheid, nuchtere houding en humor, waarbij we het doel niet uit het oog verliezen.

HC Partners zet zich in voor goede doelen

HC Partners vind het enorm belangrijk om als bedrijf zich sterk te maken voor verschillende goede doelen.
Wij ondersteunen meerdere goede doelen, per jaar selecteren wij enkele goede doelen waar wij ons voor willen hardmaken. Op deze manier kunnen wij een steentje bijdragen aan verschillende doelen welke ondersteuning hard nodig hebben.

@ease

Stichting @ease richt zich voornamelijk op jongeren tussen 12 en 25 jaar die behoefte hebben aan een luisterend oor. @ease heeft de missie om jongeren een veilige plek te bieden waar ze zich gehoord voelen en waar ze terecht kunnen als ze ergens mee zitten. Zo kan @ease de drempel verlagen om hulp te zoeken voor jongeren met (beginnende) psychische en sociale problemen.

Rode kruis

De vereniging Het Nederlandse Rode Kruis is de Nederlandse nationale afdeling van het Internationale Rode Kruis. Als Vriend van het Rode Kruis leveren wij een bijdrage in innovatieve oplossingen om mensen in Nederland en het buitenland minder kwetsbaar te maken voor kleine en grote rampen. Iedere bijdrage is hierbij onmisbaar!

Ontmoet ons team

Wat gebeurt er als je een schat aan ervaring in M&A, strategie, banking, operations en Buy-and-Build mixt? Dan krijg je ons toegewijde team van professionals. 

Ons team:


Matthew Boatfield

partner


Erik de Boer

investment Director


Max Coenen

Investment Analyst


Tijmen Hoes

investment Manager


Niels de Jong

investment Director


Stijn Mijnhardt

Investment Analyst


Derk Mulder

investment Manager


Danielle Spanings

Assistant/Office Manager


Robert Verwoerd

partner


Petra Stuive AI

Fund Controller

Werken bij HC Partners?

Wij zijn nieuwsgierig naar getalenteerde mensen. Je kunt altijd contact met ons op te nemen.